Vanliga frågor

Hur länge har jag tillgång till kursen efter att jag köpt den?

Du har tillgång till kursen tills vidare. Om du köper en kurs med expertstöd (se nedan) så har du tillgång till expertstödet under tre månader från inköpsdatum, därefter flyttas du över till självstudiekursen.

100% nöjd kund-garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av våra kurser och därför erbjuder vi alla våra kunder 100% nöjd kund-garanti. Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd kan du inom 30 dagar från det att du köpt kursen reklamera den och få pengarna tillbaka

Problem att se kursen

Om du inte kan se kursen kan det bero på problem med din webbläsare. Om du har Internet Explorer, testa att byta webbläsare till Google Chrome. Du kan ladda ner Goggle Chrome här.

Kurserna fungerar i dagsläget inte att se på en iPad.

Skillnad mellan självstudiekurs och kurs med expertstöd

När du går en självstudiekurs hos oss arbetar du på egen hand med kursen när det passar dig.

Väljer du att gå en kurs med expertstöd kommer du under ha tillgång till ett diskussionsforum där våra kursledare och alla gruppdeltagare möts. Där kan du ställa frågor och få hjälp med det du funderar på.

Respektera vår insats – dela ej vidare

Vi har lagt ner själ och hjärta i våra webbutbildningar. Tack för att du respekterar vårt arbete och inte delar det med andra

Vi är en förening som vill använda era kurser, hur gör vi?

Kontakta oss för mer information