Kom igång-Family Finder med expertstöd

1395 kr
Kurstid 12-20 timmar
1395 kr
Kurstid 12-20 timmar

Om onlinekursen

När du köper en av våra expertstödskurser har du möjlighet att ställa frågor till oss under tre månader från inköpsdatum. Därefter flyttas du över till självstudiekursen, som innehåller samma kursmaterial, men ingen möjlighet att ställa frågor. Vi svarar på frågor (minst) en gång om dagen på vardagar.

Med Christina Sagersten & Peter Sjölund

Vad du får lära dig:

I denna kurs hjälper vi dig att förstå ditt resultat så att du själv kan hitta och kontakta en DNA-släkting. Du kan i lugn och ro, hemma framför datorn, gå igenom kursen när det passar dig i din egen takt. Vi blandar föreläsningar med skärmgenomgångar och praktiska övningar. Även du som hållit på ett tag kommer att lära dig ett och annat nytt knep, som kommer att underlätta för dig i din DNA-släktforskning.


Dina instruktörer

Utbildare, rådgivare och föreläsare. Christina är landets mest erfarna DNA-rådgivare för släktforskare. Utbildare, inspiratör och föreläsare. Peter är en inspiratör och pedagogisk utbildare inom DNA-släktforskning. Han har bland annat författat handböcker inom området och är en expert inom avancerad genetisk genealogi.